|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
iredy
|
KDF 2011b
Witam, Moje banalne pytanie - taki drobiazg mały... Kadry i Płace Forte 2011b - otóż zawsze, odkąd pamiętam, w oknie naliczania okresu dla pracownika (zakładka Płace w oknie pracownika), po każdej zmianie wartości składnika, który wpływał na inny składnik, ten inny automatycznie sam się przeliczał, po wyjściu kursora z okna zmienianej wartości - od kilku dni tak się nie dzieje, aby jakaś wartość się przeliczyła, należy ręcznie kliknąć "nalicz okres dla pracownika". Czy ktoś mógłby podpowiedzieć co mogło się zmienić? W ustawieniach programu nie ma nic na ten temat, zresztą od zawsze fascynował mnie spartański wręcz minimalizm opcji konfiguracyjnych w Kadrach; w porównaniu z takim np. Handlem, to prawie ich tam nie ma ;) Więc nie wiem, może coś w jakimś pliku konfiguracyjnym?
/pozdr irek
|
2013-02-26, 17:56 |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Mix-soft.pl
|
|
|
ro_bek
Ekspert
|
Re: KDF 2011b
W ustawieniach masz zaznaczone automatyczne naliczanie wynagrodzeń ?
|
2013-02-28, 00:14 |
|
|
iredy
|
Re: KDF 2011b
Rzeczywiście! Dzięki wielkie, to to :) Nie wiem, jak przeoczyłem, być może to po części wyniki niezbyt fortunnego umiejscowienia poszukiwanej ;) w grupie 'informacje o pracowniku'.... Chociaż może to i dobre miejsce... Tak czy siak dzięki - plusik wędruje :)
/pozdr irek
|
2013-02-28, 10:10 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|