Witam, Pytanie i problem mam następujący: 1. Zainstalowaliśmy ze względu na przekroczenie sprzedaży detalicznej drukarkę fiskalną. 2. W przypadku paragonu (fiskalizuj) zaznaczona opcja prawidłowo działa OK.
Jak mamy wydrukować Paragon do faktury na osobę fizyczną? mam Jedną serię faktur FVS do faktur VAT i teraz gdy wystawiam fakturę VAT nie na firmą lecz na osobę muszę do niej wydrukować paragon fiskalny na drukarce, ale co i jak mam ustawić żeby to zrobić? Czy muszę stworzyć nowy rodzaj dokumentu i w opcjach tej faktury VAT Detal (na przykład) zaznaczyć fiskalizację? ale chciał bym żeby te faktury były w jednej serii i numeracji z innymi fakturami VAT a nie tworzyć osobną serię i numerację na kilka faktur miesięcznie.
2019-10-08, 09:03
Autor
Wiadomość
Mix-soft.pl
rami99
Re: Faktura VAT na osobę fizyczną - BE NIPu
Najpierw wystawiasz paragon a następnie wchodzisz w opcje i klikasz wystaw fakturę do paragonu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 54 gości