mam pytanie o dzialanie starej wersji handlu (2011.1a) na windowsie 10 64 bit. ze starych postow z ~2007 r. wynika, ze tylko wersje 32 bitowe byly obslugiwane. obecenie 64 bit jest obslugiwane - ale nie mam pewnosci czy symfonia sie zmienila czy znaleziono jakis inny sposob na ten problem ?
mam tez pytanie o licencje (ilosc stanowisk). mam wersje z kluczem sprzetowym i bez limitu firm. rozumiem, ze nie ma znaczenia w jakiej firmie jest dany user zalogowany i chodzi o "odpalone" stanowiska. czy serwer sie wlicza w ilosc stanowisk podana w programie ?
Re: stare wersje programow a windows 64 + licencje
infolinia sage stwierdzi, ze:
nawet stare wersje handlu beda dzialaly na 64 bitach, jezeli beda mialy pervasive.
ograniczenie ilosci stanowisk zawiera rowniez serwer, a fakt ze odpalilem na 3 komputerach w sumie 5 symfonii, to co innego niz 5 niezaleznych komputerow... lub wystapil jakis blad, o ktorym nie wiedza...
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości