Witam Wszystkich po raz pierwszy, ponieważ jestem nowy na tym forum. Mam problem z Symfonia Handel 2011.1.a. Na fakturach i paragonach program drukuje mi tekst, który kiedyś ktoś dodał. Teraz chciałbym, żeby tego tekstu nie było, ale nie wiem jak go usunąć. Nie jest to notatka z rodzaju czy coś w tym stylu. Myślę, że ten ktoś dopisał to do raportu, ale przeszukałem raporty "Nagłówek i stopka raportu", "Dokument Vat I" i jeszcze kilka innych i nic nie znalazłem. Zainstalowałem dla testu symfonię na innym komputerze i podpiąłem bazę firmy i nadal tekst się pojawia. Próbowałem też "Aktualizacji raportów" i "Aktualizacji raportów systemowych". Bez skutku. Czy ma ktoś pomysł jak to znaleźć? Pozdrawiam Lipaj
raporty trzymane są w programie a nie w bazie danych tak więc wykonując test z nową instalacją programu potwierdziłeś, że nie jest to modyfikacja raportu.
Pokaż screena z tym napisem (zamazując inne ważne rzeczy na wydruku).
Temat już rozwiązałem przypadkiem. Ten tekst został wpisany w miejscu Uwaga w okienku drukowanie dokumentu. Nie było tego widać na początku ponieważ tekst był poprzedzony b. dużą liczbą spacji.
Dziękuję bardzo za pomoc i podpowiedź z tymi raportami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości