Witam, mam problem przy synchronizacji Handel -> FKa, otóż miesza mi kontrahentów w 2 przypadkach, tzn. dwóch kontrahentów , wrzuca dane jednego do drugiego, mimo, że id jest OK w obu przypadkach w FK i Handlu.
Mam pytanko po czym jest robiona synchronizjacja po jakiej relacji? lub dowiązaniu? bo po kodzie nie wydaje mi się, w FK i Handlu jest wszystko OK.
Klikam w synchronizacja i otrzymuję komunikat : Nie może utworzyć w FK kontrahenta o kodzie "xxxxx", ponieważ kontrahent o takim skrócie już istnieje w FK. Czy chcesz zsynchronizować dane tych kontrachentów?
Jeśli wybiorę zsynchronizuj to mam informacje, że nie może zsynchronizować kontrahenta o kodzie "yyyyyy" z kontrahentem w FK o takim skrócie. Istnieje już powiązanie do innego kontrahenta.
Wybieram Pomiń, następnie w FK w kontrahencie "xxxxx" widzę dane jak nazwa firmy itd. z kontrahenta o kodzie "yyyyyy".
Co to może być ? Proszę o pomoc, ponieważ przy każdej synchronizacji mam ten sam problem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości