Witam serdecznie mam pytanie czy jest możliwość aby zintegrować sklep internetowy z produktami znajdującymi się w bazie symfonii handel ? Czyli np. aby ceny w sklepie internetowym były uaktualniane względem bazy symfonii ?
Czy np. baza mogła by być eksportowana bezpośrednio do serwera.
Są takie rozwiązania gotowe na rynku oparte o tzw. OnTimer - procesy eksportu danych z Symfonii/Forte oraz importu danych realizowane są automatycznie, wymiana poprzez pliki pośrednie LUB poprzez tabele bazodanowe. Możesz podpytać swojego Partnera/Dystrybutora i opiekuna Symfonii lub wrzucić w wyszukiwarkę zapytanie.
Na forum była chyba zamieszczona wersja takiego rozwiązania w wersji otwartej - zawsze można coś przerobić lub udoskonalić i dostosować pod własne potrzeby.
Witam nie odpowiadałem tu na forum bo byłem zajęty już udało nam się z tym prawie uporać. Skrypt napisany w języku php pracujemy nad zintegorwaniem 6000 tyś. produktów ze sklepem internetowym i systemem b2b.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 39 gości