czy da sie tak przerobic raport (?) aby na zwyklych dokumentach FVS byl rachunek PL, na dokumentach DEX, gdzie uzywam USD, pojawialo sie konto do USD, a na dokumentach WDT, gdzie uzywam EUR, pojawialo sie odpowiednio konto do EUR ? znalazlem temat gdzie byla mowa o stworzeniu dodatkowych rejestrow i wyborze przy drukowaniu, ale nie odpowiada mi takie rozwiazanie do konca.
Propozycja bezpłatna - założyć 3 rodzaje sprzedaży, pracować w zakładce rodzaj i wybierać odpowiedni do którego przypiszemy domyślnie: typ dokumentu, rejestr bankowy, itp.
Nie jestem pewny, czy to w 100% zadziała (nie mam aktualnie dostępu do programu), ale warto pokombinować troszkę.
Jeżeli to nie rozwiąże problemu - tylko modyfikacja w raporcie drukującym (pełny automat) LUB utworzenie kilku szablonów RTF z kontami bankowymi i przyporządkowanie ich do poszczególnych typów dokumentów (zakładam że każdy z nich zapamięta na stałe swój szablon wydruku RTF).
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości