piker pisze:
Odpowiedzi w stylu pogooglaj sobie a znajdziesz
lub jest w dokumentacji to takie pisanie na odczepnego.
..........
Edytujesz plik w Wordzie więc żadna filozofia.
Piker - uwazam iz bez sensu sie oburzasz - forum nie sluzy do przepisywania dokumentacji - tylko do tego aby uzytkownik znalazl to w dokumentacji (i informacja ze to jest w dokumentacji np dla mnie jest cenna wskazowka) - sprobowal to zrobic wg opisu tam (czesto marnego z czym sie zgadzam z MalaKsiegowa) - i jak na czyms utknie lub nie bedzie potrafil przejsc jakiegos kroku wtedy zapytal na forum - jestem tu i tu - nie wychodzi mi to i to - co mam zrobic - wtedy eksperci na pewno z radoscia mu pomoga.......
Natomiast jezeli komus banalnie sie nie chce spojrzec do dokumentacji (nie mowie tu o takimsobie bo jak widac poradzil sobie kolega) - to wtedy udaje sie do swojego dystrybutora/kolegi/fachowca/etc - placi i ma to co chce - tak jest urzadzony ten swiat :)
PS. Analizujac koncowke twojej wypowiedzi odczulem pewna wewnetrzna niespojnosc - no bo wg mnie - aby byc bardziej papieskim- powninienes przytoczyc fragmenty podrecznikow Word - o tym jak sie edytuje tekst itp
a nie pisac ze to zadna filozfia - bo zadna filozfia to tez poszukanie w dokumentacji - nieprawdaż? :)