|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
szejki
|
Zamówienia obce
Dzień Dobry, mam takie pytanie odnośnie zamówień obcych. W trakcie tworzenia zamówienia obcego nie mam z listy 10 produktów 3 rzeczy. Na pozostałe 7 tworzy się rezerwacja a na 3, których nie mam już nie. W momencie dostawy towaru istnieje ryzyko, że ktoś wcześniej mi to sprzeda. Czy jest możliwość aby podczas przyjęcia dostawy towar zarezerwował się do zamówienia obcego, w którym brakowało tych produktów?
Drugie pytanie czy można podejrzeć z listy zamówień obcych stany magazynowe towarów? Żeby można było zobaczyć, których towarów mi brakuje? Dziękuje za każdą pomoc i sugestię. Pozdrawiam
|
2022-02-28, 12:27 |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Mix-soft.pl
|
|
|
Zenek N
|
Re: Zamówienia obce
Jest to możliwe bez problemu , zgłoś się do eksperta to napisze ci taki dodatek to co trzeba zrobić to zaktualizować rezerwacje najlepiej dla wszystkich zmo. Problem z takim zmo jest to że wydanie jest wcześniej niż było przyjęcie i trzeba przeskoczyć z datą samego utworzenia zmo
|
2022-03-01, 20:31 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|