Mam taki problem... user pomylil się i anulowac dwa dokumenty PZ Zrobił, źle bo te dokumenty można było przenieść do innego magazynu i byłoby ok. Teraz te dwa PZ mieszają mi w dokumentach. Pomimo, że są anulowane chciałbym je na siłę przenieść do magazynu, w którym docelowo winne być. Nie można ich jednak wyedytować jak są anulowane. Czy mogę w jakiś cudowny sposób je przenieść żeby leżały w innymmagazynie??
Dokumenty anulowane nie ostatnie można usunąć ale wymaga to ingerencji w bazę. Z oczywistych powodów nie można tego promować i opisywać na forum gdyż ktoś może sobie robić krzywdę dużą jak zacznie to robić bez wymaganej wiedzy. Jeśli ich usunięcie jest tak kluczowe to proponuję kontakt z nami - możemy wykonać taką operację w formie usługi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości