Import sprzedaży do FK z obcego systemu przez plik
Autor
Wiadomość
mariuszb
Import sprzedaży do FK z obcego systemu przez plik
Witajcie,
Czy jest gdzieś jakaś uproszczona forma pliku wymiany do importu z obcego systemu sprzedaży do FK Symfoni ?
Chodzi mi o to, że plik , który na wzór wygenerowałem sobie z Handlu 2.0 zawiera pierdylion opisów i pól, które to czynią ten plik mocno nieczytelnym.
Mam prostą fakturę VAT do eksportu do symfonii. Np. nazwa klienta, potem towar ze stawką , sposób płatności.
Nie mogę odnaleźć w necie dokumentacji w tym temacie. Chciałbym przekazać do pliku tylko te wymagane dane na podstawie, których FK zaimportuje sobie rejestr sprzedaży.
Re: Import sprzedaży do FK z obcego systemu przez plik
Witaj,
nie dysponuję żadnym. Nie mogę znaleźć dokumentacji, która powiedziałaby mi jakie pola muszą być zawarte z obcego systemu i jaka ma być tego struktura.
Jedyny plik jaki udało mi się wygenerować to ten z Handlu ale on wydaje się być ściśle powiązany z FK i zawiera bardzo dużo informacji , których zapewne nie potrzebuję wogóle uzupełniać.
Nie jestem partnerem Sage i nie mam dostępu do takich informacji - tak mi się wydaje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości