Czy znajdę kogoś koto korzystał z dobrodziejstw Sage Asystenta z Symfonią 2.0? Przygotowuję się powoli do przejścia i próbuję pojąć zasady działania tych wynalazków. Jaki problem: - asystent w wersji 2017 - Kadry i Płace w wersji 2017 - Pervssive działa poprawnie W asystencie grupowe dodawanie firm nie działa, wyświetla komunikat, że nie znaleziono baz w wersji 2017 mimo że są. Ręcznie w momencie wybrania bazy do dodania pasek postępu mieli w nieskończoność. Nie wiem czy błąd u mnie, czy tak świetnie zrobione oprogramowanie. Sprawdzałem z innego komputera - to samo.
Chyba nie zrozumiałeś ;) Jarek75 miał na myśli to, że problem jest nam już znany. Nie trzeba czekać na pasek postępu bo baza i tak się doda. Jak widzisz pasek postępu to kliknij anuluj czy tam zamknij krzyżykiem po chwili, a zobaczysz, że baza i tak się doda prawidłowo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości