|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
artur1986
|
Nowa instalacja
Witam wszystkich piszę na forum pierwszy raz. Mam problem z przeniesieniem programów Symfonia: faktura, mała księgowość, finanse i księgowość, środki trwałe z komputera starego windows xp pro na windows 7 pro 64 bity. Wykonałem kopie wszystkich firm i przekopiowałem na nowy komputer na którym poinstalowałem najpierw nowy klucz USB potem odpowiednio programy do katalogów z uprawnieniami pełnymi (c:\symfonia\fk,st itd.). Zaczołem odtwarzać bazy danych i po odpaleniu pojawiały się komunikaty najpierw error 30 nie mozna znaleźć pliku bazy danych a teraz error 3012 błąd nieudokumentowany w międzyczasie zainstalowałem pervasive ale z tego co widze potrzebna jest licencja a na starym komputerze widnieje coś takiego jak user cout 5 , vendor 2 czy mam rozumieć że jest na to licencja ?? czy jest możliwość jakoś inaczej odtworzyć na nowym komputerze bazy danych ??
|
2016-03-22, 21:15 |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Mix-soft.pl
|
|
|
rafal
Ekspert
|
Re: Nowa instalacja
Która wersja Pervasiva? Od wersji powyżej 10 trzeba kasować licencje na starym serwerze i dopiero możesz aktywować licencje na nowym.
|
2016-03-23, 08:56 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|