Witam,
mam zdefiniowany w Symfoni raport który zaczytuje dane z pliku w wersji txt (zródłowy plik jest w wersji excel ale aby zaczytać plik do Symfoni muszę go przeformatować na txt). Przy imporcie zaczytują mi sie: opis, konta i kwoty. chciałabym dodać jeszcze możliwość automatycznego nadania cechy zapisu. Czy ktoś ma taki raport albo lepszy np taki który importuje plik od razu z wersji excel bez konieczności przefortatowania?
Rozumiem ze do fk to wczytujesz?
To prosciej w tym arkuszu w excelu napisac programik v VBA ktory sie polączy z ITG/FK i zapisze do FK dokumenty bezposrednio
2009-03-11, 20:54
kt99
tak wczytuję dane do FK. Ten szablon który wykorzystuje jest napisany w VBA z tym że jest "niedokończony" a ja nie wiem jak to uzupełnić. Jeśli kojarzysz temat i możesz mi pomóc to może się jakoś dogadamy :). Napisz na {adres e-mail wykasowany przez Administratora}
Pozdrawiam,
KT
Ostatnio zmieniony 2009-03-11, 23:11 przez kt99, łącznie zmieniany 1 raz
Szablony sie nie robi w VBA tylko w jezyku szablonow imporutu specjalnego :) a to cos zgola odmienego od VBA i tamtedy chyba sie nie da cech zaimportowac :(
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości