|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
instalacja Finanse i Ksiegowość do 3%
Autor |
Wiadomość |
student
|
instalacja Finanse i Ksiegowość do 3%
Witam, pobrałam wersję demo programu Finanse i Księgowosc,ale niestety instalacja konczy się na 3%, potem zawiesza się. Mam windows 7, co moze być tego przyczyną i jak rozwiązać ten problem ?Prosiłabym o obrazowe wytłumaczenie, ponieważ nie jestem obyta w tematyce komputerowej
|
2015-11-24, 23:06 |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Mix-soft.pl
|
|
|
rafal
Ekspert
|
Re: instalacja Finanse i Ksiegowość do 3%
Uruchom instalację jako administrator. Zrób printscreena i pokaż go lub napisz na jakim pliku się zatrzymało. Skontaktuj się z Ekspertem.
|
2015-11-25, 12:08 |
|
|
mag666
|
Myślę, że mogę pomóc nawet bez tych cennych informacji o które prosi rafal Symfonia przy 3% instalacji instaluje komponent zewnętrzny - w tym wypadku frameworka - spotkałem się już z tym problemem. Po pierwsze trzeba pamiętać, że framework potrafi się instalować bardzo długo (np pół godziny) nic nie wyświetlając na ekranie przez co system wygląda jak by się zawiesił. W pierwszej kolejności proponuję zostawić tą instalację na powiedzmy godzinę - powinna w końcu przejść dalej, jeśli po godzinie okaże się, że jednak nie przechodzi to należy odinstalować frameworka (jeśli nie wiesz jak to pomoże Ci pierwszy lepszy ogarnięty gimnazjalista) i spróbować zainstalować symfonię ponownie.
|
2015-11-25, 14:59 |
|
|
singnoral
|
Też miałam ten problem jakiś czas temu. Męczzyłam się i nic. W koncu odpusciłam.
|
2015-11-28, 17:43 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|