Szanowni forumowicze. Pracowałem na jednostanowiskowej FK 2015c z Mikrokernel Database Engine. Przyszła kolej na zmianę komputera z Windowsem 7 Pro 64Bit. Nabyłem Actian SQL V.12 Workgroup 1 user (z myślą o Windows 10). Program zainstalowałem na nowym kompie bez problemu. W osobnym folderze zainstalowałem demo FK 2015c (program nie stacja robocza) w opcji "niestandardowa", również bez problemu. Odpaliłem FK, wybrałem "dołącz" i wskazałem osobny folder w których trzymałem pliki bazy i ok. Program ruszył i pracuje już na nim cały dzień. Jedyna zmiana to brak wiśniowej ikonki Mikrokernel Database Engine w pasku na dole. Nie było żadnych konwersji, translowania i innych skomplikowanych procedur. Ot i już. Nawet dodatkowe raporty zainstalowały się bezbłędnie i działają. Moje pytanie może wydać się dziwne, ale czy to wszystko? Spodziewałem się problemów, a tu wszystko należycie pracuje. Czy powinienem uwzględnić jakieś poprawki w tym SQL? Wolałbym się nie dowiedzieć, np. przy zamykaniu czy zatwierdzaniu roku, że coś tam trzeba było dodatkowo przeprowadzić przy zmianie silnika bazy. Z góry dziękuję za wszelkie uwagi?
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości