Symfonia FK Premium - zmiana z Btrive na Pervasive
Autor
Wiadomość
mktserwis
Symfonia FK Premium - zmiana z Btrive na Pervasive
Witajcie,
Mam dwa pytania: 1. Dotychczas posiadałem dwa komputery z zainstalowaną Symfonia FK Premium na serwerze Btrive i chcę przejść na Pervasive (Windows 64bitowy) - czy muszę wykonywać jakąś konwersję bazy ?
2. Gdzie na serwerze z Pervasivem (Symfonia nie jest zainstalowana na serwerze) wprowadzić wartość która jest "udostępniana przez serwer" - wprowadzić lokalizację pliku z baza firmy ?
Re: Symfonia FK Premium - zmiana z Btrive na Pervasive
OK, dzięki za wskazówki. A czy muszę instalować na serwerze FK? Pytam ponieważ tam jest zapis że instaluje SBS a ja mam licencje na 3 stanowiska i chciałbym je wykorzystać na końcówkach - 3 stacje robocze z Windowsem XP, Win7 32bit oraz Win 7 64bit. Teraz na dysku serwera mam całą bazę danych która jest udostępniona i zmapowanym dyskiem zapięta na każdym z 3 komputerów....
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości