Re: Symfonia FK: Pominięta ważna aktualizacja- i co teraz?
To ja już nic nie rozumiem
tu piszesz że oddzielne katalogi są złe
wrob pisze:
Skoro masz kazda wersje to w oddzielnych katalogach (co ogólnie nie jest dobrym pomysłem) to zaktualizuj te 13.1d do e i potem dalej konwertujac przy okazji baze demo przy kazdej z wersji... i sprawdz czy niej bedzie dobry vat7 a przy okazji zapamietaj jakie raporty aktualizujace sie wykonują przy tych konwersjach po wejsciu do programu - i je możesz potem uruchmic na skonwertowanych wcześniej bazach
a tu że oddzielne....
wrob pisze:
Nie wiem gdzie znalazles na forum idiotyczne stwierdzenie ze lepiej wrzucac do wora..
Lepiej miec oddzielne katalogi itp - o czym sie pzekonasz majac raporty do przeniesienia i rozlaczne aktualizacje do zrobienia w przyszlosci.....
Mniejsza... czyli mam te oddzielne katalogi - czyli co po prostu instaluję 2013.1e tak po prostu do nowego katalogu? Czy wrzucam tą aktualizacje do katalogu w którym była 2013.1d? I najnowszej 2014.b nie ruszam? Ona ma sobie zostać i ją odpalać?
Bo mi to trzeba wyjaśnić jak krowie na rowie (przepraszam za sformułowanie ale taka prawda) bo ja bardziej księgową niż informatykiem jestem. Może po prostu poproszę jakąś skróconą instrukcję postępowania w przypadku pominięcia aktualizacja dla księgowych :D