Witam Zainstalowałam FK 2013.1c na nowo kupionym komputerze. Program zainstalowany poprawnie a po odtworzeniu danych z archiwum pojawia się błąd nr 30: Plik nie jest bazą danych i komunikatu, że wystąpił błąd obsługi baz danych. Dodam, że na starym komputerze operacja archiwizacji była przeprowadzona poprawnie i weryfikacja nie wykazała żadnych błędów. Ten sam problem mam z kilkoma firmami. Żadna nie chce się otworzyć. Instalowałam program jeszcze raz i nic nie pomogło. Dodam, że w nowym kompie jest W7. Czy ktoś ma jakiś pomysł, jak rozwiązać problem?
Re: FK 2013.1c Bład nr 30 Plik nie jest bazą danych
Zainstalować. Jeśli masz licencję w miarę aktualną by działała na nowych systemach. Zakładam, że licencję jakąś masz skoro wynika nam z ustaleń że na poprzednim komputerze program był z Pervasive.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości