|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
michalm
|
Import korekt
Witam,
Potrzebuję zaimportować dane dokumentów magazynowych do Symfonii Handel z zewnętrznego systemu. Próbowałem wykorzystać do importu szablon hmim.ams z małymi modyfikacjami. Wszystko szło dobrze do czasu, aż zabrałem się za korekty. Ponieważ Symfonia zmienia numery importowanych dokumentów nie mam jak powiązać dokumentu korygującego z dokumentem korygowanym( w dokumencie korygującym jest numer dokumentu korygowanego z zewnętrznego systemu). Może ktoś miał podobny problem i mógłby dać wskazówkę jak to rozwiązać.
Dodam, że próbowałem jeszcze importu za pomocą szablonu hmioddz.ams. Tutaj numery dokumentów się nie zmieniają, ale jest pewna niedogodność: magazyn musi być magazynem jako oddział firmy oraz to, że utworzony dokument jest kopią. Nie bardzo jest mi to na rękę.
Jakby ktoś miał jakieś pomysły, to proszę o pomoc.
|
2009-10-13, 17:12 |
|
Autor |
Wiadomość |
Mix-soft.pl
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1