Generalnie mam zainstalowanego Pervasive12 i Małą Księgowość 2019 i wszystko na ogół działa na końcówkach, ale.... Od czasu do czasu na którejś z końcówek (losowej?) wyskakuje po wybraniu bazy błąd 3014. Symfonię mam zainstalowaną w H:\2019\MK, i zauważyłem że po wyskoczeniu błędu, jak wejdę na dysk H: to nie widać katalogu 2019. Jeśli teraz zamknę symfonię, i odświeżę widok w H:, to folder 2019 się pojawia i po wejściu do symfonii błąd nie wyskakuje i można pracować normalnie. Czy ktoś wie po czego stronie może leżeć wina?
testy, konfiguracja wg tego jest dobrze gdyż jak napisałem problem pojawia się czasami a poza tym cały czas działa bez problemu. Teoretycznie firewall by mógł coś blokować, ale dlaczego po odświeżeniu folderu by nagle przestawał blokować?
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości