|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
infoludek
|
Problem z magazynami
Witam
Mam problem z magazynami. Robię porządki i segreguje towary magazynowo, do wczoraj wszystko było ok aż do dzisiaj. Mam stworzone kilka magazynów A,B,C, itd. Zmieniam nazewnictwo i segreguje produkty oraz przyporządkowuje je do odpowiednich magazynów. Mam symfonie w dwóch sklepach połączonych sieciowo od początku podział magazynów był sztuczny czyli jego nie było natomiast każdy produkt był zdublowany z literką R , która odróżniała czy to jest magazyn Warszawa czy Radom. Nadszedł czas na zrobienie tego prawidłowo i podzelenie magazynów w symfoni . Robię rozchód produktów z literką R następnie robię przychód do tych samych produktów bez literki a następnie robie MM do magazynu B lub innego, by wszystko było już tak jak należy. Produkty mi ładnie segreguje po magazynach tylko mam problem z ich podglądem z poziomu administratora. W załaczniku przesyłam screen dwóch produktów 1 co robiłem wczoraj drugi co robiłem dzisiaj
1. Produkt 18562 ładnie widać że jest w sumie 4 sztuki , z czego 2 w Warszawie, 1 w Radomiu m 1 w magazynie AKGEO 2.Z produktem 18506000 i innymi mam taki problem że po wejściu w stany magazynowe nie widzę totalnie nic! Mimo że wiem że jest 27 sztuk w sumie 17 w Radomiu a 10 w Warszawie.
UWAGA. Jak się przeloguje na użytkownika innego ( nie administratora ) to wtedy to widzę ładnie podział na Radom i Warszawę. Szukał bym przyczyny w jakiś ustawieniach ale nurtuje mnie kwestia tego że w jednym produkcje widzę ładnie w drugim nie widze!!!
Proszę o porade gdzie szukać przyczyny że nie widzę z poziomu administratora wszelkich zmian które zaczełem robić dzisiaj...
Załączniki:
Symfonia.jpg [ 325.36 KiB | Przeglądany 2144 razy ]
Symfonia.jpg [ 325.36 KiB | Przeglądany 2144 razy ]
|
2014-11-12, 21:35 |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Mix-soft.pl
|
|
|
krzysiek
Ekspert
|
Re: Problem z magazynami
Zamknij program, zrób kopię pliku admin.ini z folderu gdzie jest baza danych, skasuj go i uruchom program ponownie jako admin. Daj znac czy pomogło.
|
2014-11-12, 22:17 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|