Witam, Pracuję na Symfonii HANDEL ERP 2017. Mam problem z pobraniem daty zaksięgowania wpłaty na fakturze sprzedaży. Chodzi mi dokładnie o pole data z zakładce płatności, w oknie gdzie rozliczane są płatności na fakturze. Szukałam w tabeli PN, ale pole datarozl pobiera chyba datę synchronizacji z FK,a nie datę faktycznego zaksięgowania. Cześć dat jest zgodna, ale są też przeskoki kilkudniowe np. kiedy klient wpłacił 10-09 pewna kwotę, która została rozliczona 3dni później pobierana jest data późniejsza. Podobnie jest jeżeli dokument został rozliczony w FK i była synchronizacja z Handlem. Czy może ktoś z grona forumowiczów mógłby udzielić wskazówki gdzie mogłabym znaleźć datę faktycznej wpłaty, z której została rozliczona faktura? Z góry dziękuję.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości