Posty bez odpowiedzi |oraz Aktywne tematy Dzisiaj jest 2024-07-25, 20:17x



Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Zmiana kontrahenta na dokumencie sprzedaży w buforze 
Autor Wiadomość

Rejestracja: 2015-01-13, 23:06
Posty: 16
Pomógł: 1
Post Zmiana kontrahenta na dokumencie sprzedaży w buforze
Czy korzystając z iorec editsp możemy zmienić kontrahenta na dokumencie w buforze?
próbowałem na wiele sposobów i nie idzie.


2023-10-31, 19:03
Wyświetl profil
Autor Wiadomość
 


Ekspert
Ekspert

Rejestracja: 2007-11-16, 15:08
Posty: 3991
Pomógł: 447
Post Re: Zmiana kontrahenta na dokumencie sprzedaży w buforze
nie próbowałem ale nie sądzę że się da.

_________________
Skontaktuj się z Ekspertem | Zamów dodatek

tel. 22 7 538 538
ekspert@mojaSymfonia.pl
http://www.mojaSymfonia.pl


2023-10-31, 21:26
Wyświetl profil

Rejestracja: 2015-01-13, 23:06
Posty: 16
Pomógł: 1
Post Re: Zmiana kontrahenta na dokumencie sprzedaży w buforze
jeżeli mam dokument, który nie ma określonego kontrahenta to przez khNip mogę go ustawić,
ale jeżeli wcześniej kontrahent był ustalony, nie mogę go zmienić.

ostatecznie mogę kasować dane kh bezpośrednio w bazie dla tego dokumentu w buforze i potem ustawić nowego kontrahenta, ale to takie rozwiązanie na około.

jak nie ma innego wyjścia to trudno, trzeba będzie dłubać w tabelach.


dziękuje za odpowiedź.


2023-11-02, 11:09
Wyświetl profil
Ekspert
Ekspert

Rejestracja: 2007-11-16, 15:08
Posty: 3991
Pomógł: 447
Post Re: Zmiana kontrahenta na dokumencie sprzedaży w buforze
a w programie możesz od tak sobie zmieniać kontrahentów w dokumentach, przez edycję?

_________________
Skontaktuj się z Ekspertem | Zamów dodatek

tel. 22 7 538 538
ekspert@mojaSymfonia.pl
http://www.mojaSymfonia.pl


2023-11-02, 13:57
Wyświetl profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w temacie   [ Posty: 4 ] 
   Podobne tematy   Autor   Odpowiedzi   Odsłony   Ostatni post 
Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Id Kontrahenta na dokumencie Sprzedaży

w Programowanie

borgrapid

3

3722

2016-10-21, 21:27

borgrapid Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. [HMP] Dodawanie pozycji w dokumencie SP w buforze

w Programowanie

Bartosh89

14

6273

2010-11-13, 17:44

jabis Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Zbiorcze wprowadzenie kontrahenta do dokumentów w buforze.

w Programy Księgowe

suand

1

2365

2010-04-16, 02:33

wrob Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Zawieszone dokumenty w Buforze sprzedaży

w Programy Handlowe

GT_aramus

4

3677

2016-01-14, 16:57

Jarek75 Wyświetl najnowszy post



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Support forum phpbb by phpBB Assistant