|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Problem z wczytaniem firmy - pilne
Autor |
Wiadomość |
Hania11
|
Problem z wczytaniem firmy - pilne
Dzień dobry, Korzystam z innego komputera, niż ten na którym zakładałam firmę, utworzyłam kopię zapasową. Na innym komputerze utworzyłam nowy folder na pulpicie, wrzuciłam do niego plik ZIP, rozpakowałam go. Jak uruchamiam symfonię to firma zostaje generalnie rozpoznana, otwiera mi się okno z nazwą firmy, użytkownikiem (admin) i hasło. Nie mogę się zalogować. Wyskakuje mi błąd nr 35: Błąd przy zmianie katalogu. Jak próbuję wczytać kopię zapasową to również nie chce jej wczytać.
Z góry dziękuję za odpowiedzi, potrzebuję rozwiązać problem do jutra rano:(
|
2013-11-16, 22:36 |
|
|
Autor |
Wiadomość |
Mix-soft.pl
|
|
|
Hania11
|
Re: Problem z wczytaniem firmy - pilne
Jak natomiast przegrałam plik na usb i podłączyłam do komputera to wyświetlił mi się błąd nr 12 i informuje że nie może znaleźć pliku 05config.dat, chociaż on jest w folderze.
|
2013-11-16, 23:53 |
|
|
wrob
Ekspert
|
Re: Problem z wczytaniem firmy - pilne
Napisz chociaz o jaki porgram pytasz a ogolnie zasada postepowania robisz kopie za pomoca symfonii i za pomoca symfonii (w tej samej wersji) na innym komputerze odtwarzasz ja - zadnych kombinacji z recznym razpakowywaniem nie rob :)
|
2013-11-18, 17:08 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|