Mylisz sie co do tych 90% - z mojej bazy klientow - a mamy ich naprawde sporo - polowa ma cos z innej firmy zawsze np FK symfonii a magazynowke inna, albo wogole kilka roznych FK roznych producentow.... albo system do vansellingu jednej firmy a magazynowke innej
Co do zmiany ankiety - a w czym problem - po prostu stare ankiety(dane) zmatchujesz potem na nowe (i bedzie mniej roboty bo tylko stare a tak bedziesz wszystkie obrabal recznie)
Co do progow - zapewne czytales definicje MSP (male i srednie przedsiebiorstwa) czyli spokojnie to moze byc firma zatrudniajaca np 250 osob - i popatrz moze tam byc 30-40 stanowisk handlu - a moze byc i 100 - patrzac na koszt aktualizacji rocznej handlu premium (forte ze 4x drozej) nawet minimalnie masz 250zl stanowisko * 30 - dla forte to juz wogile kwoty idace w 30-40 tys zl rocznie - (choc tak naprade to 120 zl na pracownika na rok zaledwie)
A juz ankieta nt wybranego producenta i potem druga strona tez - to jest bez sensu - bo niby o ktorym z kilku prodcentow mam pisac? - tu by sie przydala dynamiczna forma ktora dodaje podpunkty dla kazdego z wybranych producentow czy cos....
Pozatym nadal brakuje pytan o jakosc wdrozen i sieci dystrybucji.....
Mam pytanie czy Twoj wykladowca widzial te ankiete i zaakcepotwal - bo na moje oko z odpowiedzi na te ankiete nie da sie przeprowadzic zadnej uzasadnionej analizy statystycznej. Tym bardziej iz np fakt zamieszczenia jej na forum symfonii czy tez pewnie innych producentow - spowoduje silne zafalszowanie rozkladow - czyli jej nierzetelnosc (nie obronisz wybranej proby) - taka ankieta w celu czystosci badania winna trafic tylko i wylacznie na fora niezwiazane z programami a np na forum ksiegowych czy logistykow itp - i to na fora porad ogolnych tam - wtedy proba bedzie w miare losowa i o normalnym rozkladzie.....
PS pod koniec ankiety jest podane dla sredniej firmy 2mln EUR - to chyba jakis blad......